Ro is een HR expert en een levensgenieter, hij streeft in zijn werk naar geluk, is vernieuwend en optimistisch.

Ro’s land

Mijn naam is Roland, mijn roepnaam is Ro. Ik ben geboren op 9 juli 1962.

Ik ben ruim 30 jaar gelukkig getrouwd met Isabelle en samen hebben we 3 kinderen.

Door een meerjarige coachopleiding heb ik meer mijn balans en een eigen plek gevonden. En ik heb losgelaten dat ik moest voldoen aan de eisen van anderen. Ik ontdekte voor het eerst écht mijn eigen identiteit. Dit is mijn land van Ro. Ro’s land. Ik ben gaan beseffen dat ik vooral anderen wil helpen om zichzelf te vinden, net zo als ik mijn eigen weg heb gevonden. Van daaruit ben ik mij bewust geworden wat ik echt wil en wil doen en zeggen.

Precies daarom kan ik mensen op dat punt helpen, ik heb namelijk zelf de weg afgelegd. Mijn slogan is: jezelf vinden is de enige weg naar geluk en succes.

Mijn manier om mijn hart te openen en anderen te raken, is als ik piano speel en zing. Mensen in verbinding brengen met hun eigen levensverhaal inspireert mij. Ik creëer graag een omgeving waarin mensen nieuwsgierig naar zichzelf kunnen zijn en hun persoonlijke en professionele doelen kunnen realiseren. Steeds word ik opnieuw geraakt als iemand de moed heeft om eigen thema’s aan te gaan.

Ik heb gestudeerd aan het conservatorium en de pedagogische academie. Daarnaast heb ik uiteenlopende studies als Nederlands recht en psychotherapeutische opleidingen gevolgd.

Als ondernemer, bedrijfsjurist, HR manager en interim manager heb ik vanaf 1987 voor heel diverse klanten gewerkt. Ook werk ik vanaf 2017 als zorgvrijwilliger in Hospice Demeter in De Bilt.

Meer informatie over mij kan je vinden op mijn LinkedIn profiel.

 

Door Ro heb ik veel stappen kunnen zetten binnen afzienbare termijn. De stijl van Ro is hierbij heel verbindend wat maakt dat het voor mij de juiste impact heeft.

© Binnenwijzer 2023 | Website: Fly Webservices | Beheerder.