Professionele Coaching

Ik werk voor ondernemers, adviseurs, managers en HR-professionals. Ik help je om jezelf te ontwikkelen en meer je eigen verantwoordelijkheid te nemen. Het resultaat is een groter persoonlijk en professioneel geluk en succes.

Professionele Coaching vraagt een grondig begrip van Professionele Communicatie. Professionele communicatie is iets wat je kan leren. Ik werk met technieken vanuit Neuro-Linguïstisch Programmeren, Transactionele Analyse en Systemisch Werken. Ik leg mijn eigen leerweg naast die van jou. De nadruk ligt in mijn aanpak op ontmoetings- en ervaringsgericht leren.

Als je met mensen werkt heb je inzicht nodig in wie je zelf bent. Tijdens de coaching ga je op reis naar je bronnen en drijfveren en leer je ze te gebruiken als bron voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Hierdoor leer je jezelf en anderen beter te doorzien.

Je verwerft een diepgaand inzicht in het ontstaan van je patronen, zowel bij jezelf, bij anderen en bij organisaties waar je werkt. Ik leer je hoe je interventies kan doen zodat jij meer een eigen plek kan innemen.

Heb je een vraag of wil je weten of ik je vraag kan beantwoorden of behandelen, bel dan voor een afspraak of stuur een mail naar mij.

© Binnenwijzer 2024 | Website: Fly Webservices | Beheerder.