Relatietherapie

Jullie relatie is vastgelopen. Relatieproblemen kunnen allerlei redenen hebben. Je bent langzaam uit elkaar gegroeid. Je zit elkaar vooral dwars. Je bent niet meer verliefd, gelukkig samen. De een heeft meer behoefte aan intimiteit en contact dan de ander. Je ergert je aan elkaar. Je twijfelt of je nog wel van de ander houdt. Je maakt alleen maar ruzie. Je voelt je alleen, ook als je samen bent. Je praat niet meer met elkaar. Je vecht of vlucht alleen maar. Je ……………………….

Jullie willen er iets aan doen. Maar het lukt jullie zelf niet. Dan biedt relatietherapie oplossing. Ik begeleid jullie bij het vinden van dat wat je bent kwijtgeraakt in de relatie en bij het vinden van een nieuwe balans.

Tijdens de relatietherapie kom je onvermijdelijk je eigen thema’s en die van je partner tegen. Dingen zijn soms anders dan je dacht en niet altijd even leuk. Mijn focus is op hoe jullie beter met elkaar om kunnen gaan.

Door de relatietherapie loop je niet meer vast in dezelfde patronen en groeit de tevredenheid en het plezier in elkaar. Er komt weer ruimte om de relatie een nieuwe kans te geven. Je doorbreekt het denken in dezelfde cirkeltjes en je stapt niet meer in dezelfde valkuilen. Jullie leren hoe je weer naar elkaar kunt luisteren. Ook ben je getuige van elkaars verhalen. De liefde in je relatie krijgt zo weer ruimte om te groeien.

Jullie krijgen ook helder of het beter is uit elkaar te gaan of niet. Wanneer jullie besluiten om uit elkaar te gaan, dan verdient ook dat proces begeleiding. Zeker als er kinderen zijn is het van groot belang dat jullie in contact blijven, ter ere van alles wat je samen hebt gedeeld, en de rest van je leven zult delen. Ik help jullie om daarvoor te zorgen.

Hebben jullie vragen of willen jullie weten of ik je relatievraag kan behandelen, bel dan voor een afspraak of stuur een mail naar mij.

© Binnenwijzer 2024 | Website: Fly Webservices | Beheerder.